Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Wednesday, January 30, 2013

2nd GA Kain Pasang - Kak Intan Berlian

Dengan Lafaz ......
Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)


haaaaa nampak tak image yang besar kat atas ni ?
nampak kan? nampak kan ?
kalau dah namapak tu kan.. meh le join sekali....
ringankan jemari anda yang gebu, cumel, montok tu untuk mengKLIK
image merangkap banner tu. 
moh le kite meriahkan GA ni..
mane lah tau, kot-kot ada rezeki
bole dapat kain raya tahun ni.
sape tau ndak??

syarat-syaratnye pun bukanlah susah.
senang bangat. 


>>>> Syarat-syaratnya:

Copy gambar ini dan pastikan gambar ini anda backlink

Follow blog Kak Intan Berlian

Buat simple entry dengan tajuk di atas

Tinggalkan link entry di komen beliau




4 comments:

  1. salam kak nisah..
    join ga ye...
    cma pun nk join gak ni.. tunggu....
    gud luck!

    ReplyDelete
  2. good luck Nisah..sy pun ada join juga ni..:)

    ReplyDelete
  3. nisah..tima kasih dalink sudi join ga kak intan nih.muakhks! good luck tau!

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email