Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Friday, January 18, 2013

Tak Terukir Di Bintang | Mr Bie Parodi


Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)

Nisah tak kenal Mr. Bie ni..
tapi malam tadi hubby duk pasang Parodi dia je..
nisah pun layan jugak...

memandangkan Nisah dah suke.
so nisah nak share dengan anda-anda semua tau...


enjoy!!!!!!!!



(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> sesekali dengar parodi yang berunsur agama ni 
segar jugakkan...

9 comments:

  1. hihi ayu pn dah dgr smlm..sdap gk eh..hihi

    ReplyDelete
  2. alah, takleh tengok .... youtube kena block kat opis. huk huk

    ReplyDelete
  3. nak dengar gak la jap g...heheh xpnh taw pun

    ReplyDelete
  4. Salam dalink, hehe..xper, tanya je..kak intan okeh je… kui kui kui..okey pasal halal ke x ni, cenggini, bahan kandungan dah tentu2 arang, kemudian dia ada campuran minyak oak tree x silap…selalunya yg dijual di daiso ni In Shaa Allah halal…kalau bahan2 terlarang depa dah gtau dah..kalau nisah search google, taip je charcoal mask halal ..keluar lah ia..hehehe..mcm produk2 jual kat guardian Watson semua juga la, ada gak yang tulih jepun, tapi halal dipakai..kih kih..tapi semua tu terpulang kat nisah la…kalau was was , nisah xpayah guna..kang2 duk guna2 duk was was kang dah jatuh haram ..tol dak dalink? Koh koh..ni pendapat kak intan lah…heheeh..jgn mara eeeeiiihhh

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email