Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Sunday, January 13, 2013

A Big-Big Thanks To Sweeties Sha...

Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)
actually, dua-tiga hari ini, Nisah sangat tidak bersemangat nak BW. nak post entri pun macam tak de berapa ada mood..
ini gara-gara kegatalan tangan Nisah nilah.. suka-suka hati pergi tukar background.. nak tukar, tiba-tiba nak remove . tak tahu pulak..
jenuh lah bergodek-godek nak cari idea nak remove.

Buntu. dalam masa yang sama, jalan-jalan kat Blog Cik Adik Manis Ni..
sape lagi lagi bukan cik empunya blog..  www.opzzpinky.my         . pemilik tunggal Sharina Elyana

bila dah lalu kat belog beliau, maka nisah pun terpandang lag Tab EDIT beliau. Ting Tong !! terfikir nak mintak tolong kat Sha.. tanpa lengahlan masa, Nisah menghantar email kat Sha..
malam tadi Sha sms Nisah.. kami chat about masalah Nisah tu..
Alhamdulillah.. Sha berjaya membantu Nisah.. Tapi terasa malu pulak..
kerana Sha tak mahu menerima sebarang bayaran.. Ikhlas katanya...

thanks dik.. akak dah bazirkan masa, idea, tenaga atau kepeningan kepala awak tu.....
siap die tolong tukarkan background lagi..
alahai dik, terima kasih banyak-banyak..
tak terucap lafaz kata-kata "terima kasih" ni kat Sha....
Terima Kasih..... (^_^)...

<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>

ni lah mendanya Nisah mintak tolong Sha remove kan....


(^_~) Monolog Cermin Hati >>>>
 Terima Kasih Sha.. semoga Sha berjaya dalam hidup Sha .... 

6 comments:

  1. wah...hehe..thnks kak..xdala sha tlg ikhlas pun..hihi..cute bground kak :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah ad yg sudi menolong ye
    thats y sy xberani pandai2 mengedit blog...huhu

    ReplyDelete
  3. yg labuh bidang 55' ada. tp bawal 2 layer tones,takde sulam.RM19 sahaja :)

    ReplyDelete
  4. okey cikji ada update.nanti akak refer kat link ni ek

    http://cikji.blogspot.com/2013/01/bawal-jari-hantu-2-layer.html

    ReplyDelete
  5. tadaaa...dh cntik blog akak

    ReplyDelete
  6. salam kak nisah..
    alhamdulillah..berjaya jgk buang back ground kat tepi tu ye..

    ermm..patutla..
    patutla..
    patutla..

    semakin berseri je teratak akak ni..
    ade pelangi..pokadot lg tu..
    cantik taww...

    meleleh air liur cma tgk ni..cantik sgt2.. huhuh...

    jeles ai..... :p

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email