Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Sunday, December 2, 2012

Buat CMA Yang Akak Sayangi...


Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)

cma..... awak mesti dah baca tajuk kan? tu lah pasal awak ke sini kan??
cma cayunk.. akak nak bgtau, napa lah bila akak klik nak masuk blog awak terkeluar site yang macam dalam gambar di atas tu??

hadoi !!!! dik, akak klik 2x, 2x terjadi begitu..
sila invite akak..
kang akak majuk kang, Cma kena pujuk tau !!!


bubye dik, tata titi tutu.....

(^_^) monolog cermin hati >> oo balik kampung .. oo balik kampung.. lama tak balik kampung !! rindu nak kejar angsa yg setiap pagi mesti nak membingitkan telinga dengan suara "merdu" beliau... 




8 comments:

  1. salam...
    huk huk huk...patutla cheq tersedak td.. rupenye ahkak kesayangan dok sebut2.. :)

    hihih..ampun kak! pg2 bute td cma edit2 html, tu yg privatekan belog sekejap..lupe nk tuko setting...huhu..

    skrg dah boleh masuk...sila2... ^_^

    tenkiu ingt kt cma... sayammmmm akak nisah ketat2 :)

    *ade kat kampung ni.. tp xde itik @ angse nk mengejar cma..ayam byk la sini.. hihih..*

    ReplyDelete
  2. @NORSHAHFEZA HAMSAN
    hahahahhahha kann dah kena !!
    hepp akak budak baek tau!! x baek block akak ni !!

    ReplyDelete
  3. @♥ Cmª shIemª ♥
    w'salam yunk...
    tersedak erk ??
    hah kan, pepagi lagi akak dahs sebut nama awk kan ? suke tak ??

    hehe, cayunkkk cma erat2..
    muahhhhh (flying kiss) muahaha

    ReplyDelete
  4. tetiba wak teringat pantun 'Ibarat Pinggan X retak, Nasik X dingin' tuuuuh.. uuHUuu

    ReplyDelete
  5. Tu la kadang2 ada gak jadi camni..so bila kita nak terjah balik mmg x bleh la kan. Sedih plak bila orang ingat kita x nak balas kunjungan..

    ReplyDelete
  6. @Wak Gelas™
    wak meh nisah sambungkan......
    "orang tak hendak, saya lagi tak ingin" :)

    ReplyDelete
  7. @Si Matatajam
    mana yg kenal tu, boleh la beritahu.. mana yg tak kenal tu, x mampulah nk buat ape2 pun .. :)

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email