Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Thursday, December 6, 2012

Contoh Surat Resign Yang Paling Berhemah

Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)
ada siapa-siapa yang kat sini berniat nak berenti kerja.

kali ni nisah ada satu contoh surat resign
"Baeekkkkk punye !! "

confirm , bos anda akan bernekad nak lepaskan anda tanpa banyak soal..


dengan itu, silalah baca surat ini dengan senang lenangnya......




(^_^) monolog cermin hati >> huahuahuahua... ini memang kelako, agak-agak kalao bagi kat bos ni confirm kena penampo ....




28 comments:

  1. hanan tag beramai ramai ;) http://hananhadila.blogspot.com/2012/12/special-year-end-ga-fy-nad.html

    ReplyDelete
  2. salam kak nisah ^_^

    miahahahaha....
    kompom resign on the spot.. :p

    ReplyDelete
  3. *done click adverlets*
    nuff x kuar2 la.. huhuh...

    ReplyDelete
  4. Bukan kita yg resign tp kena fired la jawabnya..

    ReplyDelete
  5. hahaha terbaik..ni tk sempat nk kasi you're fired!

    ReplyDelete
  6. dibuatnya betul2 terforward surat ni kat boss...hahaha!

    ReplyDelete
  7. @izan mama mia
    mesti boss akn tension gile kalau dpt surat macam ni

    ReplyDelete
  8. @♥ Cmª shIemª ♥
    w'salam sayang...
    hahaha memang !! x payah ckp byk dah.

    ReplyDelete
  9. @♥ Cmª shIemª ♥
    thanks yunk..
    akak mmg x kuar ..
    akak pun dah tensi nengoknya

    ReplyDelete
  10. @Si Matatajam
    You're fired !!
    bertambah fat lah selepas itu hehehe

    ReplyDelete
  11. @abah khalisha
    terbaekkkk !!
    mesti staff tu yang menangis kan..

    ReplyDelete
  12. @gadisBunga™
    fengsan terus kalao dapat kat bos ni !!

    ReplyDelete
  13. salam ukhwah kembali...terima kasih follow kite...

    hahaha bijak2 memang x pk banyak kali...on d sport dia sruh berenti...kekekekeke...

    ReplyDelete
  14. @SumeSakan
    terima kasih sudi jenguk ke sini :)

    ReplyDelete
  15. Hahahhaaa...bos takkan pk panjang...terus aje izinkan resign.

    ReplyDelete
  16. kalau saya bos.. sy bg je resign.. risau jugak staff cenggini.. hahahahaha.

    ReplyDelete
  17. hak hak....pas resign 2 keja berblog ja la ari2...xda exrcise....hihi...

    ReplyDelete
  18. as salam

    tp kalo bos dia pun mok mok..dia takmo lepaskan jugak cane??...hehe :)

    ReplyDelete
  19. hahahhaha adoiyai, kompom bos yg takot gemok terus bentikan dia keje kan,haha lawak jek

    ReplyDelete
  20. @THE LEKAT LEKIT STORY
    hehhe.. ya, bos nisah sedang menghadapi situasi ini .. nisah juga berblogging di opis.. muahaha

    ReplyDelete
  21. @❤~Emma Abduh~❤
    berblog tu ok, tapi kena buat blog yg ada bisness, mesti berbaloi punye lah

    ReplyDelete
  22. @Tihara
    w'salam kak...
    kalau mcmtu, jangan buat kerja.. pegi kerja atas tujuan utk berblog je, confrm satu hari kena fire jugak hehe

    ReplyDelete
  23. @NORSHAHFEZA HAMSAN
    hahahhah peeja.. sian bos die kan,, kena ugut dengan staff

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email