Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Friday, December 28, 2012

My Birthday Giveaway

Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)

sambil-sambil nisah layan Primadona malam ni, melihat kelentokan Ella & Suami, sungguh I  pun ikut terlentok sama..

kakak-kakak, adik-adik, mari rapat mari dekat.
ada cerita nak share.

>>> sambil2 tgk tv Nisah jalan-jalan ke Blog liza hanum >> KliK Sini untuk menyertainya ye.. 

beliau buat Giveaway, meh la join.. kite meramaikan & memeriahkan lagi.. maklumlah penutup 2012 kan....


SYARAT2 NYA :

1. Paparkan pic kat atas tu dalam blog masing2 dan war2kan kepada para peserta yang berminat dan yg sudi nak join.

2. Linkkan kat komen di bawah nie dengan ucapan yang menarik hati....

3.Itu sahaja...mudah kan....

4.Para blogger yang berada di Malaysia sahaja yang dibenarkan turut serta.

5. Bermula 28 Disember 2012 hingga 3 Januari 2013 (pukul 12.00 am)




(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> jom lah ramai-ramai kite meriah kan bersama.Nisah tag semua sekali.. Gud Luck All...

3 comments:

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email