Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Sunday, December 30, 2012

The 100 Most Beautiful Faces of 2012


Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)

100 orang tercantik sepanjang 2012 
kenapa CT & Erra  x masuk jugak ???
(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> kalau terlihat scene yang tak berapa nak okay tu Nisah minta ampun ye.. 

8 comments:

  1. cantik kew ??...cantik wania bukan untuk tontonan kan..

    ReplyDelete
  2. huhuhu aishwarya x der .. kenapa erkkk !

    kate Middleton pun x der .. ;)

    ReplyDelete
  3. salam kak nisah..
    ala..kenape muka cma xdek???

    *sambil hentak2 kaki*

    hehe.. :p

    ReplyDelete
  4. erra ngan ct malaysian.. hehe ramai lagi cntik daripada diorang kot...

    ReplyDelete
  5. sebenarnye saye ade dlm video ni kak,, cume saye minx pihak yg berkenaan potong part tu,,*angkat2 kening

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email