Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Thursday, December 27, 2012

Yippi Yippi !!! Wajah Baru Saya!!

Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)
mood berblogging sudah mari..
sebab ?? 
Blog saye sudah berwajah "BaRU"
perasan tak ? perasan tak??

silalah perasan, ini semua saya gune khidmat  >>Kak Rose Cute << kLik sINi jIka naK bUat temPahan

bukti ?? sila scroll ke bawah,
 anda akan nampak nama kak Rose Cute tu kat bawah footer tu.

1st . Kak Rose, Nisah minta maaf banyak2 coz Nisah sangat fussy sepanjang pembikinan Blog ni, maaflah ye. Sikap yg ni memang Nisah tak boleh nak ubah dari dulu. selagi Nisah tak puas hati selagi tu lah Nisah akan komen. Nisah harap akak tak marah ye.
kalau akak marah juga. Nisah pun tak boleh buat ape2, kalau nak jual pun, kite jauh. susah Nisah nak lelong ahkak.. huhu >> Kak, Minta AMpun banyak-banyak.

2nd, KAk Rose.. Kalau akak ternampak Nisah edit sikit2 tu, akak jangan marah ye..
Nisah memang cenggini, walaupun dah cantik di mata orang, Nisah tetap nak tukar juga mengikut taste Nisah yg entah apa2 ni... EN. Hubby, Bonda, adik beradik pun geleng-geleng kepala tengok sikap Nisah macam ni..

3rd. Nisah akan terjah blog2 yang Nisah tak terjah dari semalam.
malam kang Nisah buat marathon.

Mana yang telah tinggalkan komen anda tu,
Nisah ucapkan Ribuan Terima Kasih.
Kunjungan pasti ku balas.


(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> malam ni guleng-guleng with anak-anak bulus.sesape takde anak bulus, nak join mai la datang umah (^_~)

5 comments:

  1. wah rumah baru.... mesti lagi bersemangat berblog lepas ni :)

    ReplyDelete
  2. salam kak nisah.. tu cma baru perasan ni...
    ternyata semuanya sangat cantik!! & semakin cantik!
    ni yg buat cma nk datang menyemak selalu ni... miahahaha..

    cantik..cantik... i love blue...
    aaa... cantiknye....

    jeles.... jelesssssssss

    hasil editan Kak CR mmg x mengecewakan kan..?
    tambah pulak ngan editan2 dr ahkak ni.. hehe.. :)


    ini serius......* bca dlm nyayian wonderpet*
    SANGAT CANTIK!! <3

    ReplyDelete
  3. eksited punye pasal tertinggal 1 komen plak..
    * selamat berblogwalking kandaku*

    ehehehe.. :p

    ReplyDelete
  4. wah..patutlah...saya pun cr yg edit tapi saya akan edit semula ikut sedap mata saya..hihihi..

    ReplyDelete
  5. wah blog berwajah 2013 lah nie ya kak:)

    comel:)

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email