Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Sunday, December 30, 2012

Happy Weekend Everybody

Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)
dah selamat sampai ke hari ahad kan.. 
esok dah hari isnin, sape-sape yang bekrja tu mesti rase malas-malas & berdukacita kan.. tapi tidak bagi Puan Wifey, sebab ?? ahkak cuti lagi ... 
hari ni tak mau bercerita.
nak layan gambar my sweetiest pie aja..
anda-anda semua pun layan jugaklah ye... ngeh ngeh ngeh...

 OLA >> si tecik ni, makin hari makin lincah..

Si babies >> Goku, Totty, BiBo, Nino, Doti & Dimo

Mimau >> Budak mengada ni
memula landing kepala kat kaki ummi

 entah macamana, tetiba dia bangun
landing kepala kat netbook..

terus ummi stop BW tau...

Goku & Doti

Tami >> guleng-guleng dengan Ummi 

Aksi Si Meme Tido,
letaklah mana pun budak ni. 
Lena sesaje dengan pelbagai gaya..

 atas tangga pun dia ON jugak
tido with Ola

Tomo >> perasan baby lagi kot..
nak menyempit jugak tido dalam Bed Ola
 boleh aje dia meringkut dalam tu kan...


(^_~) Monolog Cermin Hati >>>> semua gambar-gambar di atas ni semua gambar-gambar mereka sedang tido kan..
Ummi sangat suke snap waktu mereka tido.. entah kenapa terasa comel aje bila mereka tido.. hehhehe emak yang terperasan sudah... 

17 comments:

  1. alahai..tomei2 semuanya..selamat pagi nisah

    ReplyDelete
  2. suka nama mimau tu sebab anak buah akak masak kecik tk reti sebut limau...cute2 semuanya :)

    ReplyDelete
  3. hpy wkend juga Nisah..

    alahai comel-comel kucingnya..suka tengok kucing yg baru bangun dan mengeliat

    ReplyDelete
  4. comel comel.. mampu tengok je tak mampu nk bela

    ReplyDelete
  5. wah comel yg baby tu... kembar 6 ya.geram tgk kucing yg kecik2.>,<

    ReplyDelete
  6. alah2 comelnya dikk

    huhuhu bila tgk nie meremang bulu roma akak ... ekke sbb akak nie pengeli kucing !

    ReplyDelete
  7. comel jer kucing2 tu tidur... geram jer tgk!
    Kat sini cuti krismas panjang, tahun depan baru office buka balik :)

    ReplyDelete
  8. wah...mabeles namer kucen2 akak..hihihi
    lgu kat blog azie tu tajuknye biar mimpi sampai ke bintg by asmidar

    ReplyDelete
  9. comelnya.. spesen ibu anak..hehe

    ReplyDelete
  10. comelnya.. spesen ibu anak..hehe

    ReplyDelete
  11. dkt mana2 pun dia tidru hehe..comel

    ReplyDelete
  12. salam kak nisah..
    aaaaaa....comel! cma ketap2 gigi sambil tgk diorg ni la... aaa...tlg..sya geram! saya geram!

    suka tido dlm bekas eh... geram..geram..geram..

    ReplyDelete
  13. nisah..ana tak kisah pun panggilan pangkat kak tu.. hehe satu lagi, nak datang ganu, vtau ye

    ReplyDelete
  14. akak comelnye dottie tu ! hahaha perasan kecik yg xleh blah tu, nk gak tdo dlm situ,,

    kucing time tdo memang comel lah kak, tp kalau saye lain, tdo ke bjage ke tetap comel,,sedih betol

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email