Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Wednesday, December 5, 2012

My Email ID Has Been Awarded 750,000 pound .. Kau HADO ??

Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)

apakah faedahnya menda ni wujud dalam email saya ??




(^_^) monolog cermin hati >> haishhhh mane ade orang senang-senaang nak bagi duit sebanyak ini kan ???
kerja 10 tahun pun tak confirm dpt pound pound bagai ni..




6 comments:

  1. salam kak...
    hehehe.. ini semua tipu belaka..jgn mudah terpedaya...

    cma,sampai sekarang ade ntah sape2 email kata nk bagi duet...

    ReplyDelete
  2. ekekke hari2 akk terima email nie
    mencik !

    ps : nisah , nak tanye , dah dpt solusi pasal word akak x leh ke tepi tuu .. kalau x dpt x perlah dik , siann lak nisah .. susahkan nisah aje ..

    ReplyDelete
  3. @♥ Cmª shIemª ♥
    Cma.. setakat ni akak dh dpt byk email cam ni, dulu suke jgk lah nka melayan. skang nmpk je akak terus delete.

    ReplyDelete
  4. @ieda
    ye lah kak, saje je nak bg inbox kite penuh kan...

    ReplyDelete
  5. cantiknyaaa blog akak ni... barulah cerah mata hitamku.

    ReplyDelete
  6. @ch@
    hehe cantik tang mana tu dik ??

    erkk selama ni memang x cantik ye ...

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email