Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Tuesday, December 18, 2012

Segmen : Blogger Muslimah

Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)
 sudah agak lama nisah tidak menceburkan diri dalam contest-contest begini..
jalan-jalan di Blog adik manis Sharina, terjumpa Segmen Blogger Muslimah

wahhhh muslimah ke ??
iye..
kite semua Muslimah, selagi anda adalah Umat Islam, maka selagi itulah anda adalah Muslimah.
mungkin ada pengertian tersendiri bagi Muslimah itu. 
namun layakkah kita untuk mengadili Muslimahnya seseorang itu ??

oleh yang demikian, 
saya ingin menge"tag"
Muslimah-Muslimah yang tersayang untuk meramaikan Segmen Blogger Muslimah



(^_^) monolog cermin hati >> sapeeja89 & shiemacma

akak shayang kalian, meh join meh shayang-shayang semua....





18 comments:

  1. selamat bersegmen..nice segmen ni :)

    ReplyDelete
  2. gud luck saya dah tentu2 tersingkir. hehe

    ReplyDelete
  3. selamt bersegmen... good luck ye.. hehe

    ReplyDelete
  4. salam kak nisah!
    ooho...cma telah ditag :)
    okeh..line tgh menggong sekarang ni..dah oke nnti cma sahut tag ahkak..

    tenkiu for tagging..
    insyaAllah berusaha menjadi muslimah yg diredhai :)

    ReplyDelete
  5. oh ye..
    selamat bersegmen buat akak jugak tawww..



    *pssstttt... yg nuffnang conversation tu cma dah disable.. huhuhuh..guna komen bese je..

    ReplyDelete
  6. gd luck yer..ke arah muslimah sejati..

    ReplyDelete
  7. Bila Musim Durian Pun Tiba<<<

    tercari2 link ni.. hilang suda... hihih :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 108 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

    Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
  9. @محمد رازيق
    thanks..
    huhu xpe nanti cari segmen for man ye

    ReplyDelete
  10. @♥ Cmª shIemª ♥
    w'salam yank..
    oekah nanti ade masa join erkkkk

    ReplyDelete
  11. @Fariz Reza
    W"salam..
    terima kasih jenguk ke sini..
    datanglah lagi jika ada kelapangan.. (^_~)
    salam ukhwah !!

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email