Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Sunday, December 23, 2012

Wak Gelas 1st Giveaway: Secondhand Ipod


Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)


Jalan-Jalan di Blog Wak Gelas..
wak sekarang nak buat Giveaway dah...
Jom ramai-ramai Join, kalau rezeki, dapat IPod kan.. tak pun dapat saguhati. kalau tak dapat pun xpe. kite meriahkan Gieveaway wak..
lagi pun, syarat-syaratnya bukan susah mana pun..
senang aje..
yok !! ramei ramei ....



(^_^) monolog cermin hati >> Sila CLICK LINK INI >>wak gelas untuk terus menuju ke Blog Wak Gelas, sepantas kilat anda akan kesana... tata titi tutu..




12 comments:

  1. good luck yea..murah rezki wak :)

    ReplyDelete
  2. salam cik nisah.., timekaseh krn sudi join giveaway wak tuu.., muger2 berjaya yee.., ehHHHee

    ReplyDelete
  3. wah sonoknye,,gudluck kak nisah,nnt dpt hadiah bg dua tau,hahahah

    ReplyDelete
  4. salam kak nisah..
    join GA you....oh..wak gelas punye ye.. oke..nnt cma terjah..

    gud luck utk akak :)

    ReplyDelete
  5. @Wak Gelas™
    W'salam Wak..
    Kabare ?? InsyaAllah, ada rezeki tak kemana ye wak...

    ReplyDelete
  6. @NORSHAHFEZA HAMSAN
    peeja, awak tak join ke ?? eh meh la menyibuk sekali muahahhaa....

    Akak bagi awak tgk gambar je lah ye, kalau menang (riak tak akak ?? ) muahaha

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email