Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Friday, November 9, 2012

BLogwalking Ft Julia



sudah cukup sudah . tamatlah kisah si Julia ni,
ramai yang tak puas ending die..
mesti ramai nak Amir Kawen gan Julia kan .
tapi nisah suke ending die. biar kan ajelah Julia bawak Nisa Irdina jauh dari Malaysia.
bina aje hidup baru . kekuatan seorang Ibu ada pada anak . 

dan 2-3 hari ni nisah tak sempat lah nak ber blogwalking kat blog-blog blogger ni, serius tak sempat .
sempat jenguk, tapi tak sempat nak tinggalkan jejak .
harap-harap lepas lunch ni, nisah bole blogwalking blog blogger ni ye.

nak jugak tau, perkembangan macamana .
okeylah, pas entry ni di publishkan. nisah nak kuar makan .

entry ini di akhiri dengan PIc Cinta 
dari Puan Empunya Blog ini.
walaupun beliau tidak cumel, tapi comotnya tetap ADO.. hehehe









(^_^) monolog cermin hati >>




2 comments:

  1. hahah sape ckp xcumel bia saye belasah puas2 kak, cumel ape,,

    dulu balik cuti memg layan cite ni, watak julia yg byk cabaran n dugaan idopnya,,

    klau boleh xnk julia kawen ngn sape2,hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak cumel erk ?? okey, kasi alamat . akak post coklat dari langkawi . (coklat bodek !!) ngeh ngeh ngeh .

      Delete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email