Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Friday, November 23, 2012

Maxis VS Broadband

inilah dia kisah si broadband..
makin hari makin lembab..
bila quota dah cukup sarat
nak buka blog bukan main susahnya..
walau dah bayar masih tak refresh
lebih baik aku x bayar kan ??
bukan kate nak bukak blog orang
blog sendiri pun lambat ya amat
bila tunggu mata pun dah naik lebam..
haishhhhh ingatkan blog aje yang macam kura-kura
rupenya buka FB pun sama ..
sungguh daku penat nak menunggu
oleh itu mahu sahaja undur diri dahulu
esok esok ajelah nak merayap ke muka buku....
bubye tata titi tutu....


(^_^) monolog cermin hati >> enche hubby dah lena di ulit mimpi, 
kini puan wifey menyusul  pula... Selamat malam sayang...




4 comments:

  1. sama la...sama la... entah g mane beruk ni bergayut.. huhuh..
    ehemm... cma masih setia menemani en hubby tgk tb sambil BW..
    gud nite akak :)

    ReplyDelete
  2. Nasib baik M tak guna beruk ni. Hi hi

    ReplyDelete
  3. @♥ Cmª shIemª ♥
    tu lah cma, akak dh bayar pun tak refresh lagi ni.. hangen betoi akak.. nasib baik akak upgrade ke 8Gb dgn harga yg sama, kalo tak mmg confirm akak bako bangunan Maxis tu muhahahaha

    ReplyDelete
  4. @Si Matatajam
    M, nisah amik beruk ni pun sng nak bawak ke mana2 kan, nnti nak pakai streamix kang x boleh bawak berjalan.. payah betoi !!

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email