Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Tuesday, November 27, 2012

Sebarang Bentuk Pertolongan

Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)

mesti sudah baca tajuk entri di atas bukan ??
adakah anda merasa bahawa saya mahukan pertolongan dari kewangan atau derma ??
atau saya perlukan pertolongan dari segi kewangan atau meminjam duit ??
jawabannya adalah "TIDAK"
TIDAK, saya tidak mahu derma, saya tidak mahu duit.
tetapi saya mahukan idea atau ajaran dari kalian semua..

ya, ajarilah saya untuk menghilangkan "CONTENT WARNING" di atas. 
sesungguhnya saya tidak suka. kerana ia telah melambatkan masa saya untuk membuka BLOG SAYA SENDIRI
tolonglah, bagaimanakah harus saya buang kan "CONTENT WARNING" dari blog saya???

(^_^) monolog cermin hati >> Your prompt attention and cooperation in this matter is highly appreciated. Thank you. Sincerely, nisah idham.



terima pada mereka yang banyak membantu (^_~)





nisah dah tukar setting tu, harap-harap ia berhasil

thanks semua, jasa anda hanya Allah je dapat membantu.


latest update 

baik lah peeja cayunk.. demi kasih sayang akak pada awak, akak senaraikan nama awak kat dalam list ni ye. sebab awak kan TOP COMMENTAR akak. nanti tolong tinggalkan komen banyak2 lagi ye. dah cukup 83 komen awak, akak kirim kat awak cokelat DAIM ye ngeh ngeh ngeh
niat awak sangat lah akak hargai.. terima kasih banyak banyak kerana sudi membantu akak yang naif ni (akak senyum sampai ke telinga)

14 comments:

  1. nanti dah jumpa caranya saya bagitau. tapi cuba godek2 kat setting...

    ReplyDelete
  2. @gadisBunga™
    thanks GB, akak ade jgk cari kat setting.. tp tulah terlupa pula kat mana nak off kan, sbb dulu akak yg on kan menda ni.. huhu menyesal pulak !!

    ReplyDelete
  3. aah kak tgk kat setting... x silap bhgian adult content...

    ReplyDelete
  4. Cer klik setting ..klik other..cari adult content..pilih NO..pastu save..

    ReplyDelete
  5. yer nisah..elok setting semula....xbest naik warning nie..

    ReplyDelete
  6. @BERT
    thanks dik, akak akn jelajah setting tu :)

    ReplyDelete
  7. @Si Matatajam
    M, thanks ye.. nisah dah ke klik "NO" dah.. happy.. (^_~)

    ReplyDelete
  8. @izan mama mia
    hurm tu lahhh.. dulu nisah yg "YES" kan dia, skang br rase menyusahkan je..

    ReplyDelete
  9. kak nisah,,saye kn mmbantu gak, nape xde dlm list? hahahahaha

    ReplyDelete
  10. hehe...baru je nk bgtau..
    okeh..dah settle..selamat berblogging dgn jayanya :)

    ReplyDelete
  11. @NORSHAHFEZA HAMSAN
    awak memang, selalu ada kat blog akak.. (membantu jugak tu)
    membantu untuk akak rindu kat awak, bila akak x nmpk awak tau !!

    ReplyDelete
  12. @♥ Cmª shIemª ♥
    thanks dik, niat cma sangatlah buat akak terharu.. :) semoga Allah balas kebaikan cma ye ..

    ReplyDelete
  13. kalo yg kne pergi kat setting

    ReplyDelete
  14. @Mimie
    ye ke.. thanks ye..
    tu la dulu nisah on tahu, nak off terkial-kial dah :)

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email