Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Wednesday, November 21, 2012

bukan entry saye punye !!

pagi pagi lagi nisah dah cuci mata
tengok sebuah view yang menarik ..

dearest blogger .. jom tengok kat sini >>

canteekkkkk tau, pandai tuan blog nye ...


>> tuan blog, saye tumpang sekaki jugak ye letak kat entry saya <<





(^_^) monolog cermin hati >> wordless wednesday,
terasa cam nak tukar hari lain aje..





10 comments:

  1. dah tngok dah kak,,cantiknye view die,,pagi2 bukak tgkap tgk view cengginih memg syokkkk

    ReplyDelete
  2. nak jugak tgk dik ;)

    ps : nisah .. huhu akak dah cuba but .. tapi x jadi lah dik .. apa yg x kena punn akak x tahu ..
    leh tak nisah tlg buatkan huhuh

    ReplyDelete
  3. @NORSHAHFEZA HAMSAN
    serius akak pun setuju dengan awk.. tapi view umah akak lagi best, bukak tingkap nampk gunung & padi (silelah jangan jeles ye !!) muahaha

    ReplyDelete
  4. @ieda
    boleh, nisah cube buatkan utk akak ye... nnti nisah update kat akak balik tau !!

    ReplyDelete
  5. uhuh..ingtkan wak gelas pontianak tu.. akut kite :p

    rupenye view yg kt pic tu...
    subahanallah....sgt indah :)

    ReplyDelete
  6. @♥ Cmª shIemª ♥
    hehe dik akak amik kat wak gelas pontianak tu lah, baru pagi tg akak jenguk blog die, terjumpe ni, cantekk kan... !!

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email