Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Monday, November 26, 2012

Sebenarnya Takde Tajuk Untuk Entri Yang NI !!

Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)

dah terang lagi bersuluh kan..
makanya, memang xde pape lah nak publish .. 
layan lagu yang dah lama fofular and yang tak berapa nak kenal sangat ni ye..

paling suke lagu "BE MINE"

aku suke dia <<


>> be Mine 



(^_^) monolog cermin hati >> nah, video dari Ainan Tasneem..

nape bagi lagu ni ??
sebab Nisah tak sempat nak bercerita panjang buat sementara ni.
banyak kerja la wok !! BW pun tak sempat .
Jumpe Kemudian ye, InsyaAllah..  "Aku suka Kamu" 




9 comments:

  1. Salam pada semua...
    Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Suka sangat ngan lagu Ainan tu.. Err Nisah org Langkawi gak ka? Kl org langkawi dok mana...wah best ni bleh jumpa geng kat sini..

    ReplyDelete
  3. @Si Matatajam
    nisah asal dari ipoh, dah setahun lebih menetap kat Langkawi, kat Taman Sentosa. Dah lame pasan M org Langkawi, tenung jgk la Muke kot2 terserempak kat billion ke, teow soon huat ke haha tp mmg tak nmpk muke.. agak-agak kalau berselisih bahu, nisah x cam ni..

    hehe bolelah kite berpikinik sama2 ni kan .. (^_~)

    ReplyDelete
  4. @PinkUmmi
    memula tak berapa suke, dah lame2 dgr terjatuh cinta pulak !!

    ReplyDelete
  5. sedap lagu dua2 ni.. nyum3.. :p

    hihi..kemain bz akak ye..xpe..settle mane yg penting dulu :)

    ReplyDelete
  6. @♥ Cmª shIemª ♥
    kan, akk pun suke..

    keje akak byk delay gara-gara mr HP LaserJet M1522 ni mogok, xmo buat kerja dgn baik, dgn akak2 skali terkandas tau !!

    ReplyDelete
  7. lagu tu memang best kak kalau layan,,santai sajo =)

    ReplyDelete
  8. @NORSHAHFEZA HAMSAN
    akak paling suke lagu BE MINE tu..
    touched gile kalo dgr lagi ni malam2..

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email