Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Wednesday, November 28, 2012

tanpa kata 28.11.2012





(^_^) monolog cermin hati >> friends <<

i LOve U Alls...
sincerely :




29 comments:

  1. @Norhaizan hakim
    sis.. your welcome..
    which person u want to be ?
    ride in the limo
    or take the bus with me ??

    hehe

    ReplyDelete
  2. saye nk naik due2 ngn akak,,hehehe ke kite naik heli jom,haha

    kawan skrg ade ke nk susah dgn kite

    ReplyDelete
  3. susah nk cari sahabat.. kwn mmg rmai

    ReplyDelete
  4. kawan ramai..sahabat yg ssh nk cari kan..? untung klu dpt kwn yg mcm ni.. :)

    ReplyDelete
  5. @NORSHAHFEZA HAMSAN
    peeja, kite naik beca nak ?? gabungan kite kalau naik beca mesti mantap kan ??? muahahaha

    susah dik nak cari !! kawan nak mengabeskan duit ramai la..

    ReplyDelete
  6. @BERT
    betoi tu, skang ni akak berkawan berpada2 je.

    akak dr kecik memg xde "bff" . rapat pun biasa-biasa je, xde lah smp nak share everything kat dorang..

    ReplyDelete
  7. @♥ Cmª shIemª ♥
    memang untung cma. cari sahabat ni macam mencari berlian dalam longgokan serpihan kaca. hado ke ??

    ReplyDelete
  8. @aTieYusof Family
    thanks atie .. :) kalau suke ambik lah ..

    ReplyDelete
  9. take the bus with uuu :)

    dikkk huhu baru dpt online ..
    dik email akk dik utk bg email add nisah tuu .. akak x ingat kat entry mana dah nisah letak add email nisah huhuh
    sorry dik

    ieda0106@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. ahhhaa.. ingatkan kena tolak limo yg rusakk tuuu..

    ReplyDelete
  11. dua2 pun ok janji bersama :)

    ReplyDelete
  12. @Deq's Qienz
    salam.. terima kasih jenguk ke sini :)

    ReplyDelete
  13. @ieda
    thanks kak..

    okay, nanti nisah email kat akak ye :)

    ReplyDelete
  14. @Wak Gelas™
    waduh wakkkk
    kalao di tolak limo ..
    mau aja patah pingggan wak, maklumlah pinggan pun dah tua hehee

    ReplyDelete
  15. @syiela
    berdua bersama, bangkit dan jatuh bersama :)

    ReplyDelete
  16. bus jugak yang berguna bila limo rosak yerkkk.. hehe nice qoute

    ReplyDelete
  17. Susah nak cari kawan yg sanggup susah sama2 bila kita susah..

    ReplyDelete
  18. Yelah kan....jarang ada org nak sama-sama hidup susah....

    ReplyDelete
  19. @maszmadi
    dan kerana itulah, bus sehingga kini masih di gunakan walaupun ada komuter yg laju tu hehehe :)

    ReplyDelete
  20. @Si Matatajam
    (^_~) lebih byk yg kite jumpe nak senang je, bila susah. sume hilang !!

    ReplyDelete
  21. @hainom OKje
    memang jarang, ada tu mungkin tp nak dapat tu payah :)

    ReplyDelete
  22. @rohayu osman
    salam ukhwah :)
    terima kasih follow sini :)

    ReplyDelete
  23. But at JB no Limo. What we have here taxi and bus. Or else walk together and hold hand till reach the please. More sweet:)

    ReplyDelete
  24. @Kakzakie
    so sweet if we can hold hand till the end.. (^_~)

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email