Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Friday, November 30, 2012

coklat dah sampai !!

Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)

Lega ... Bungkusan coklat yang di hantar telah selamat sampai ke destinasi
kenduri coklat lah kome kan hari ni....

so puan belog pun tengah makan coklat jugak ini..
coklat Almond Gold.. sedap tau !!!
 ni gupe Almond London yang nisah tengah makan....



dalamnye ada almondsssssssss




(^_^) monolog cermin hati >> ada siapa-siapa nak order, nisah bukak untuk order ye.

tapi perlu jelas, setiap total price coklat akan di tax 30% tau dari kastam. 
jika berminat bole email kat nisah >> nisahidham@yahoo.com
atau YM >> nisahidham
atau fB >> nisah idham
atau skype >> nisah idham
ini bukan blog jual coklat !! hahahha saje nak belikan je.. (tolong jangan salah faham)




10 comments:

  1. Apa pasal la kak zan tak kawin dengan towkey coklat!

    ReplyDelete
  2. @Norhaizan hakim
    kalau kawen pon belum tentu boleh dpt mkn free kak hehhee

    ReplyDelete
  3. wahhh...sedap nya coklat..
    Kak mmg hantu coklat... siap boleh berebut dgn anak lagi..hahaha

    ReplyDelete
  4. @aTieYusof Family
    hahah ye ke.. dgn coklat ni mmg bole buat kite berebut. hehe nisah berebut gan hubby je :)

    ReplyDelete
  5. hai kak nisah,nnt dah jd pengusaha terkenal jgn lupekan saye,,plizzzzz hahaha

    kak, saye suke beryls tiramisu yg dlm kotak tu,,ade wane biru mude n oren,,penah nmpak x kak?

    ReplyDelete
  6. aduhai coklat....
    ramaiyg kate coklat ni sedapppp..
    huhuhuh... :)

    ReplyDelete
  7. @NORSHAHFEZA HAMSAN
    xpernah !! hahahha
    nnti google kat akak gmbr nye.
    nak ke?
    kalo nak, nnti akak belikan !!

    >> sesungguhnya akak berkata benar ni. hehe

    ReplyDelete
  8. hahaha..mestilau mauuuuu :p
    *meowwwww*

    ReplyDelete
  9. @♥ Cmª shIemª ♥

    hehehe auummmmm auummmmmm
    Insyaallah ada rezeki, nanti akak anta ye :)

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email