Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Sunday, November 25, 2012





Pepatah Meow,

Dimanakah tumpahnya bulu ibu kucing kalau tak ke anaknya......









(^_^) monolog cermin hati >> tucen, awak-awak sangat chumel hokeh !!




9 comments:

  1. comelnye,,lagi2 yg kecik,,cm nk tarik2 jek tinge tu,hihihi geram

    ReplyDelete
  2. @syiela
    kan, kalau dpt peluk cium ni mesti best kan...

    ReplyDelete
  3. @NORSHAHFEZA HAMSAN
    yunk.. si kecik tu pesan kat akak td, die suh akak tarik tinge peeja dulu.. sebb die kate die pon geram kat peeja gak, chumel shangat.... hahaha

    ReplyDelete
  4. Salam pada semua...
    Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Tak menahan pepatah tu. Ha ha...

    ReplyDelete
  6. ahaha..comel yg anak kucen tu..
    telinga dia buat cma geram!! gomoi kang tau la... hehehe.. :p

    ReplyDelete
  7. @Si Matatajam
    hehehe nisah pun ketawa jgk bile baca balik..

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email