Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Tuesday, November 27, 2012

SIMsimi


Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah.. kite berjumpe lagi !! (^_~)

yuhuuu !! jalan-jalan tadi
cari kawan blogger baru..
tersangkut kat sini >> nyueyien <<

di blog beliau, die bercerita tentang sebuah permainan SIMSIMI.. 
nisah dah try main..
best jugak !! melayan robot berchatting..

pada siapa yang belum tahu tu, moh lah cuba.
semoga terhibur ye (^_~)

nak main secara online ??
klik kat bawah ni...




ada jugak, yang menggunakan Android & Blackberry, kalau nak link tu, bolehlah ke blog Miss Nyueyien ye.. nisah tak de pon henpon Android & BB, (^_~)




(^_^) monolog cermin hati >> bila dah xde kerja tu, bolehlah melayan dia.. macam macam soalan & karenah.. terhibur lah jugak..




12 comments:

  1. yess... cma dah try sebelum ni..
    dekat 1/2 jam menghadap.. hahaha.. kelako je jawapan die.. :p

    ReplyDelete
  2. mmg seronok melayan simsimi ni

    ReplyDelete
  3. x pernah tau pon ada mendealah tu.. leh try nieh melayan di kala kebosanan... hehe

    ReplyDelete
  4. @♥ Cmª shIemª ♥
    huh !! akak memang ketinggalan kan. baru tadi akak tau !!
    memang best,
    akak dh bookmark link ni, sng nk main :)

    ReplyDelete
  5. @Adriana
    pernah main ye ? hehe nisah baru main td lah..
    ketinggalan kan !!

    ReplyDelete
  6. @maszmadi
    kan, nisah pon baru je tau tadi.
    permainan skang macam-macamlah ..

    ReplyDelete
  7. hahaha hempom cap rambutan la kak,,xhado simsimi, simptom adelah,hahaha

    ReplyDelete
  8. @NORSHAHFEZA HAMSAN
    yunk.. xde henpon cap BB gan Android pon tak pe. main la online. tu link akak dh enclose. online pon ok jgklah. akak pon main on line je wok !!

    ReplyDelete
  9. haha boleh gile layan robot hehe

    ReplyDelete
  10. @Dayana Bahar
    tu la kan.. ada je menda die jwb kan.. kdg saket ati pun ado hehehe

    ReplyDelete
  11. @Mimie
    ni game, macam berchatting gan robot, cer klik kat link tu.. nisah pon baru je main smlm hehe

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email