Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Thursday, November 22, 2012

KAK ROSTINA, Malware Lagi !!!!

tadi mase nisah nak jalan-jalan kat blog ni..
nisah masuklah satu blog yang dah lame nisah tak kunjung
blog KAK ROS
rindu kat beliau, tapi tulah setiap kali nak tinggalkan komen mesti menda alah ni yang muncul




(^_^) monolog cermin hati >> kak Ros, berkali-kali nisah nak tingalkan komen kat akak,

tapi mesti menda ni yang keluar .
tak tahulah sape yang silap, blog nisah ke atau blog akak..
maaf ye kak.. 




10 comments:

  1. hurm, banyak tul virus malware sekarang ni.....
    moga kak ros dapat buang virus tu yerk.....

    ReplyDelete
  2. @maszmadi
    kan.. satu aje malware ni dah ckp nisah rase nak membakor je...

    ReplyDelete
  3. @NM02
    betul, sebab halang orang nak BW tau !!

    ReplyDelete
  4. saya pun risau..harap malware g jauh2...

    ReplyDelete
  5. @izan mama mia
    tu lah, kite note selalu supaya menda ni tak menyerang

    ReplyDelete
  6. jom kite bakooo malware ni,,nah akk, saye ade mancis . muahahah

    ReplyDelete
  7. @NORSHAHFEZA HAMSAN
    skang hati akak pulak yg terbako muahahha, ehh cane eh nak bako malware, jom bako sama2 nak ?

    ReplyDelete
  8. kenapa jadik mcm ni yek??cma klu nk ke blog MJ pun,selalu mende alah ni kuar..x dpt nk baca entry.. huhuh.. :"(

    ReplyDelete
  9. @♥ Cmª shIemª ♥
    itu lah die, akak pun tak berapa tahu sgt nape virus duk meyibuk kat situ , akak tgh cari sumber utik elakkan malware ni..

    ReplyDelete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email