Welcome!

Daripada Mu’awiyah RA berkata: Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah untuk memperoleh kebaikan, maka Allah membuat ia menjadi pandai dalam hal keagamaan.”

وَإِنْ تَعُدُّوْا نِعْمَةَ اللهِ لاَ تُحْصُوْهَا
Wa in ta’udduu nikmatallah la tuhsuuhaa
"Dan sekiranya kamu menghitung nikmat Allah, nescaya kamu tidak akan dapat mengiranya (kerana terlalu banyak)"

أَنْزَلَ اللهُ القُرْآنَ لِلنَّاس
An zalallahul quraan linnas
"Allah menurunkan Al-Quran kepada manusia"

Friday, November 9, 2012

inilah hasil dari Blogwalking yang pertama

huhuhu panjang kan tajuk entry ni kan .
padahal citenye pendek aje .

terpanggil untuk baca entry kak Zan >> izan-az.blogspot.com (kerana hati coklat jadi mangsa)

tetiba, nafsu nak makan desert itu muncul apabila selesai menjamu Nasi .

Nah !!!!
My Lovely Magnum & Cadbury
 sedap kan !! suke tak ???


my feberet














(^_^) monolog cermin hati >>nak bagi blogger menjamu mata aje ye....




6 comments:

  1. Huuu..coklat. Nisah..berat Kak Zan dah naiklah!!
    TQ..letak link kakak kat sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak.. nisah ni, cokelat tak menaikkan badan
      positivenye, cokelat utk kebaikan bagi jantung hehehe TAke Care kak!!

      Delete
  2. samelah kite kak,,suka main magnum,,eh hahaha silap2, suka eskem tu,,bile cair dimulut pehhh tak tekate nikmatnya,hehehe lau de lebih tu pos2 lah kat sini,haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapeeja, saat akak membaca komen awak ni . terbayang semua keindahan menikmati magnum ni !! akak selalu ade lebih. meh la join

      Delete
  3. terliur pulak dengan aiskrim tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nmpk sedap kan . kalo makan mmg bertambah sedap .
      nak-nak time panas2 cenggini

      Delete

Welcome To Teratak Chenta Nisah Idham
terima kasih ye tinggalkan komen (^_~)
InsyaAllah, akan menyusuri jejak anda.
Take Care Beware Any Where !!

Follow by Email